Hoe werkt het

1. Bestelling en bezorging

Honderden stijlen
Spinning Closet biedt een keur aan stijlen, smaken en maten. Met de filterfunctie kun je sorteren op type kleding, kleur, maat en gelegenheid.

Kies online & offline
Kies je outfit op onze website of maak een pasafspraak.

Bestel op tijd
We raden aan om minimaal 1-2 dagen van tevoren de bestelling te laten bezorgen.

Bezorging
Je gekozen outfit of item wordt – mits voor 14u besteld – de volgende dag al bezorgd.

2. Wear & feel great

Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat je je fantastisch voelt in je nieuwe outfit. We denken daarom graag met je mee hoe je jouw droomlook het beste kan stylen, of kan combineren met accessoires.

De beste designstukken
De collectie van Spinning Closet bevat designer items die met zorg geselecteerd zijn voor speciale gelegenheden. Bij ons zul je dan ook enkel kledingstukken vinden die niet gauw te vinden zijn in de Nederlandse winkelstraten.

Verkeerde maat of niet tevreden
Het kan zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent, of dat de maat niet klopt. Stuur in dat geval de kledingstukken binnen 24 uur na ontvangst van het pakket terug met alle labels eraan en je krijgt de juiste maat of een ander gewenst item zo snel mogelijk thuisbezorgd.

Raadpleeg de styliste
Onze styliste voorziet je via Whatsapp, de chat en de telefoon van persoonlijk stijladvies. Eveneens is een pasafspraak mogelijk op ons kantoor in Amsterdam.

Reserveer je outfit
Reserveer jouw look – dit kan tot maximaal 3 maanden vooruit – zodat je outfit er gegarandeerd is wanneer jij ‘m nodig hebt.

3. Retourneren

Retourneer de outfit
Stop de jurk(en) in de originele doos waarin je het ontvangen hebt. Plak de vooruitbetaalde retoursticker over de oude sticker op de doos. Op de 4de dag na ontvangst van je pakket geef je het voor 15u weer af bij een PostNL afleverpunt.

Wij reinigen jouw items 
Geen zorgen over stomerijkosten: die zijn voor ons. Ieder item wordt na gebruik intensief gereinigd en gestoomd totdat het op en top schoon is.